0

Kosár

Édesanyám 2 éve stroke-ot kapott és azóta is ágyhoz kötött. Ápolót fogadtunk mellé, mert a személyi higiéniáját sem tudja egyedül ellátni. Sajnos hiába jött hozzá az ápolónő naponta 3x, nem szűnt meg maradéktalanul a vizeletszag a szobában azzal, hogy cserélve van a pelenka. Szellőztetünk reggelente, de nem mindig tudunk, mert hidegebb időkben vigyázni kell ágyban fekvő betegeknél a tüdőgyulladás veszélye miatt. Légfrissítőket vettem eddig, de a legtöbb inkább csak elfedte a szagokat és fura keverék lett belőle, ami szintén nem kellemes.

Próbálok megtenni mindent anyám kényelme és jó közérzete miatt, már ami ilyen helyzetben lehetséges. Egy barátom ajánlotta a Hiilibag-et, rendeltem belőle egy próba csomagot, mert nem tudtam, hogy működne-e ilyen szagokkal szemben is. Közvetlen az ágy mellé tettem az éjjeli szekrényre és már a 2. napon azt vettem észre, hogy szinte teljesen megszűnt az a kellemetlen vizelet szag.

Megrendeltem utána a legnagyobb csomagot, az 5 darabosat és azóta a szobába betettem még egyet, a folyosóra a bejárathoz és a hűtőbe is tettem belőle. Mindenhol érezhető a hatása, de számomra a legfontosabb az anyukám szobája volt. Én szívből ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával kűzd!

A Hiilibag-et erre linkre kattintva tudja megtekinteni és megvásárolni: https://www.hiilibag.hu/