0

Kosár

Elégedett vásárlóink mesélnek a Hiilibag-el kapcsolatos élményeikről.

Íme pár friss vélemény:

“Az én lakásom a legjobb formájában van a hiilibag használata óta, ez a termék kötelező mindenki számára, aki eredményeket akar!”

“… egy apró, 40 négyzetméteres, 2 szobás lakásom van, és a legnagyobb gondom a papagájaim biztonsága volt, amik mellé semmiféle spray-t vagy vegyi anyagot nem használhattam. Sokáig kerestem olyan alternatívát, ami nem csak elfedi a szagokat, ezért kipróbáltam a hiilibag-et, annak ellenére, hogy azt gondoltam, “mit tehet egy kis zsák?”. Nehéz engem meggyőzni, ezért gondoltam tesztelem a dolgot mindenre, amit állítottak róla. Egy 120 éves házban teszteltem a mosdó alatt, ami mindig nagyon párás, és IGEN működött, majd később megpróbáltam a nappaliban a MEGA TESZTET, csak így hívtam, mert olyan szag volt ott, mintha valami megdöglött volna…és kevesebb, mint 24 óra alatt a szag szinte eltűnt, de még mindig azért kicsit érezni lehetett ezért tovább vadásztam mi okozhatja a szagot. Kiderült, hogy egy egér, amely meghalt a radiátornál! Miután eltávolítottam a szegény kis párát, odatettem egy kis zsákot a radiátorhoz is és a szag 6 óra múlva teljesen megszűnt. Ha érzékeny a szagokra, mint én, és természetes és biztonságos alternatívát szeretne a család és a háziállatok számára, ez egy nagyszerű választás .. . ”

 

“Ez a kis csomag bambusz szén annyira kényelmes megoldás, hordozható és nem koszol, egyben tényleg hatékony, nem tudnám leírni, hogy miért, de működik. Ha a levegő minőségével kapcsolatos problémái vannak, javaslom ezt a terméket, olyan könnyen kezelhető – nincsen vele semmi macera…”

“Félelmetes, működik, szinte eltűnt a cigiszag a szobámból.”

“Nemrég vásároltam ezt a légtisztító zsákot a szekrények feletti penészedésre, és nagyon jónak bizonyult a pára kezelése, még akkor is, ha az ablak nyitva maradt. A Hiilibag zsák a legjobb megoldás, amit én találtam. ”

“Oké, nem tudom, hogy ez hogyan működhet … de odatettem a zsákot a macskaalom mellé és az erős vizelet szaga már nem érződik.”

“Kétségem volt a hiilibag hatásában az állatszagok eltűntesére, de vettem egy 4-es csomagot, és elhelyeztem őket különböző helyeken a házban (2-t emelet és 2-t alsó szinten). Elképedtem, hogy tényleg működik, a szagok eltűntek néhány nappal később. Nagyon örültem, és határozottan újra megrendelném ezeket.”

“A múlt hónapban egy albérletbe költöztem, ami finoman szólva bűzlött, persze a megtekintés napján sikeresen palástolták! Curry és hónaljszag, ha pontos akarok lenni… A csatornarendszert tisztítottuk, a szőnyegeket megtisztítattuk, átfestettem a falakat, az összes készüléket kihúztuk és megtisztítottuk. Én ammóniás tisztítószert használtam. A szag leginkább a sütőben és a mosogatóban volt. Amikor beléptél a házba, megcsapott. Vettem egy konyhai csomagot a hiilibag zsákból, mivel úgy voltam vele, hogy maximum nem változtat a helyzeten. TÉVEDTEM. Három napig tartottam a tűzhely tetején, királyság, 2 heti munkát spóroltam volna meg vele, ha előbb kezdem el használni!!”

“Ez tényleg működik! A hűtőbe rakhatod, a kutyád mellé, és a macska alom közelébe.”

 

“Ez a legjobb szagtalanító termék, amit használtam. Mindennel megpróbáltam már eltávolítani a penészes szagot egy régi szekrényből, és eddig semmi sem működött, amíg ezt nem használtam. Elégedett vagyok a vásárlással. ”

“Ezek a hiilibag táskák egy zseniális találmány, mert véleményem szerint mind környezetbarátak, mind pedig rendkívül kedvezőek az egészségünk számára! Csak kiteszel egy zsákot az íróasztalra, és felszívja a levegőben levő káros anyagokat!”

 

“Felakasztottam a ruhás szekrényemben, amely fenti szivárgás miatt beázott és hiába takarítottam ki, penészes szag terjengett benne. A szag a ruháimba került, és undorító volt. Őszintén csodálkoztam, hogy a hiilibag működik! A szag eltűnt a szekrényből és a ruháimból. ”

“Belefáradtam, hogy mikor kinyitom az autó ajtaját, undorító és kellemetlen szag árad ki belőle. Megpróbáltam megszabadulni tőle (és frissíteni) sokszor. Megpróbáltam az ionos illatosítót egy éjszakára bennehagyva…nem működött. Az illóolaj-diffúzoromat is beletettem néhány órára, és ez sem működött, összekeveredtek csak a szagot, még elviselhetettlenebb lett! Nagyon reménykedtem abban, hogy ahogy ígérték a hirdetésben ezzel a termékkel végre megszűnik a szag. Körülbelül egy héten belül a javulás drasztikus volt, és most örömömre szolgál, beülni az autóba. Nem azért, mert illatos, hanem mert végre nincs büdös és benzingőz szag benne. Nagyon örülök ennek a terméknek! ”

“Ez a dolog elképesztő. Csak beteszem az edzős táskámba, és szinte szagtalan táskával érkezem haza, még miután kint felejtettem az autóba egy hétvégére akkor is. Továbbá a futócipőmet is frissen tartja. ”

“Nagyon el vagyok ragadtatva a terméktől. Két cipősszekrénybe tettem először is a hiilibaget, amelyekben hogy úgy fogalmazzak kevésbé illatos cipők voltak. Gondolom nem kell magyaráznom 3 fiúval élek együtt. Körülbelül egy nap volt, és a lábszagnak annyi. A múltban semmilyen mennyiségű szódabikarbóna nem volt erre képes.”

 


Csatlakozz te is hozzájuk és ha neked is segített már a Hiilibag, ne habozz megosztani velünk élményedet, küldd el nekünk a hello@hiilibag.com email címre és csatolj hozzá egy képet is a termékről, hogy hol használod. Így részt vehetsz nyereményjátékunkon, amin kisorsolunk egy Nappali csomagot 5 db 75g-os Hiilibag-el! A véleményeket név nélkül használjuk fel a továbbiakban, hogy senkinek se okozzunk vele kellemetlenséget.

Játékszabályzat:
– A játékban az vehet részt, aki vásárolt már Hiilibag-et és elküldi rövid véleményét róla email címünkre, a hello@hiilibag.com -ra.
– A vélemény csak mellékelt képpel a termékről érvényes.
– A játék időtartama: 2017.09.30-2017.10.30.
– Sorsolás időpontja: 2017.10.31.

*A vélemény és fénykép beküldésével a vásárló beleegyezik, hogy a Bloom Marketing Solutions Kft felhasználja azt a Hiilibag oldallal kapcsolatos marketingtevékenységekre.